Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 4. 2009

Klubový šampion KCHICH

Titul šampiona klubu je prestižním titulem, který by měl zdobit skutečně jen chrtíky špičkových kvalit, kteří dlouhodobě získávají na výstavách nejvyšší ocenění.

Chrtík sbírá body za účast na výstavách, pokud dosáhne předepsaného počtu bodů, majitel zažádá o přiznání titulu výbor KCHICH.

Minimální počet bodů pro získání titulu šampion Klubu chovatelů italských chrtíků je 160 bodů. Podmínkou je získat na klubové výstavě KCHICH minimálně ocenění V4 (ve třídách, kde je zadáván titul CAJC, CAC - tedy třídy mladých, mezitřídě, otevřené, pracovní, vítězů, šampionů). Započítávají se veškeré výstavy ze zahraničí, kde je zadáván titul CAC a titul CAJC nebo jeho ekvivalent. Pro získání titulu se započítavájí i body za tituly junior a národních šampionů, respektive interšampionů.

Pokud váš chrtík získá stanovenou bodovou hranici a splní podmínku ocenění na klubové výstavě, zašlete přehled získaných bodů spolu s kopiemi buď PP se zapsanými výstavními úspěchy, nebo výstavních posudků s kartičkami titulů na adresu poradkyně chovu (paní Podaná).
 

Bodovací tabulka:
Klubová výstava KCHICH

 

V1
8
V2
6
V3
4
V4
2
CAC
8
R.CAC
5
Klubový výtěz
10
Vítěz plemene (BOB)
15

 

Ostatní výstavy se zadáváním CAC

 

V1
4
V2
3
V3
2
V4
1
CAC
5
R.CAC
3
Národ.vít., Klub. vít., Vít. spec. výst. chrtů
5
Vítěz plemene (BOB)
7

 

MV se zadáváním CACIB

 

V1
6
V2
5
V3
3
V4
2
CAC
6
R.CAC
3
CACIB
10
Vítěz plemene (BOB)
7

 

Ostatní

 

CAJC
2
Junior šampion
10
Šampion země
20

 


(www.italsky-chrtik.utf.cz/)