Jdi na obsah Jdi na menu
 


Puppy Info


dsc_4339-----kopie.jpg

Naše vrhy vždy pečlivě plánujeme, chováme pouze na zdravých chrtících s vynikající povahou (naše chrtíky testujeme na luxaci pately, srdeční choroby a dědičné oční vady, plánujeme i genetické testy). Štěňátka odchováváme s maximální péčí, s důrazem na socializaci ve smečce, čistotnost a kontakt s lidmi. Snažíme se dát jim ten nejlepší základ pro zdravý vývoj a spokojený život, proto je krmíme jedním z nějkvalitnějších dostupných holistických krmiv na našem trhu ND (dospělé pejsky krmíme granulemi ND a Nutra Gold Grain Free, keré jsou opět velmi kvalitní) a přidáváme chondro přípravky pro zdravý vývoj kloubů a šlach, vápníkové doplňky pro správný růst kostí, pivovarské kvasnice pro krásnou srst, dobrou imunitu a pohodu a mořskou řasu na srst a zoubky. Naši pejsci a štěňátka také prvaidelně dostávají čerstvou zeleninu a ovoce, syrové maso a kosti.

Štěňátka předáváme plně samostatná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům, očkovaná a čipovaná. Majitel dále obdrží kupní smlouvu, petpas, balíček pro štěňátko (krmení a drobnosti do začátku, aby se štěňátko cítilo v nové rodince dobře) a informace týkající se péče, výživy, výchovy apod. Průkaz původu obdrží majitel buď přímo při předání štěňátka nebo mu bude zaslán hned po obdržení z plemenné knihy ČMKU.

Velice důležitá je pro nás u štěňátek socializace a kontakt s lidmi, čistota, výstavní výcvik a reakce na návnadu. Štěňátka, stejně jako všichni naši chrtíci, s námi žijí doma a jsou součástí našeho každodenního života. Všichni naši pejsci mají vyrovnané, přátelské a sebevědomé povahy.

Pokud jste zodpovědní a máte dostatek lásky, trpělivosti a času a chtěli byste se stát majitelem jednoho za našich štěňátek, kontaktujte nás, rádi Vám nezávazně sdělíme bližší informace (nezapomeňte napsat krátké info o sobě). Seznamovací návštěva u nás je podmínkou pro svěření jednoho z našich štěňátek do péče.

 

We always plan our litters very carefully, in our breeding program we use only healthy dogs with good temperament (we test our dogs for patellar luxation, heart diseases and hereditary eye diseases and we plan genetic testing as well) and our puppies have our maximum care. We try to give them the best possible start to their lives and the best base for healthy development, that's why we feed them high-quality dog food  ND (adult dogs in our home we feed ND and Nutra Gold Grain Free). To their diet we add chondroprotective products and calcium for healthy development of joints and bones, yeast and kelp for shiny and quality coat. We also regularly feed our dogs fresh vegetables and fruits, raw meat and bones.

Our puppies are handed to new owners fully independent, microchipped, with tick and echinococcus treatment and all necessary vaccinations. The new owner will also obtain a buying contract, a pet passport, a puppy packet (dog food and a few small things to make the change to a new home easier for the puppy) and information about care, nutrition and training. The puppy's pedigree will be posted to the new owners as soon as we receive it from the Studbook.

Socialization, house training, show training and reaction to a lure are very important to us and we take a lot of time teaching our puppies these skills. All our dogs and puppies live at home with us and they are a part of our everyday life, all of them have balanced, friendly and confident temperaments.

If you are reliable and have enough love, patience and time and are interested in owning one of our puppies, please contact us for more information (please don't forget to send some information about yourself). You will have to come and pick up the puppy, we never ship puppies abroad as it is too stressful for the puppy and we always want to meet the new owners in person.

 

20170127_213503.jpg

20170201_182935.jpg